Meni
Košarica

Roberteka

Izdelki blagovne znamke Robertheke® so plod združenega znanja strokovnjakov, ter izkušenj trgovin Roberteka. Zavedamo se pomembnosti kvalitete prehranskih dopolnilih, zato vam želimo nuditi čim širšo izbiro veganskih izdelkov, ki so hkrati brez konzervansov, soje in glutena. 

Lastna blagovna znamka nam poleg nadzora nad izvorom surovin omogoča tudi, da vam izdelke najvišje kakovosti nudimo po najboljši ceni.

Izdelki Robertheke so narejeni po najvišjih standardnih, pri izbiri sestavin pa so upoštevani pomembni kriteriji:
1. Veganski ali vegetarijanski izvor sestavin 
2. Naravne ekološke sestavine z BIO certifikatom
3. Brez dodanih nepotrebnih sredstev (sladil, polnil, sredstev proti strjevanju)
4. Evropske surovine

Držati se teh standardov in hkrati ponuditi izdelke z enako visoko vsebnostjo učinkovin in po enaki ceni je velik izziv. A vaše zdravje jemljemo zelo resno in ti izdelki so namenjeni vam, ki cenite najvišjo kvaliteto.

Za vse izdelke Robertheke je možno dobiti analizni certifikat, ki dokazuje vsebnosti in sestavine posameznega izdelka.

 

OPC Plus – Edinstvena esenca naraveOPC Plus izvleček grozdnih pešk, je življenjska moč narave, ki celostno deluje na telo, ga obnavlja in prepreču..
25.90 €
Brez DDV:23.65 €
Puferiran vitamin C - blažji do prebavil. Pufer je snov, ki uravnava kislost oziroma bazičnost snovi. Ester-C je puferirana oblika vitamina C,..
29.90 €
Brez DDV:27.31 €
Naš Vitamin D3 je rastlinskega izvora – narejen je iz lišajev in je zato primeren tudi za vegane. D3 - Iskrica življenja v človeškem telesu..
19.00 €
Brez DDV:17.35 €
Vitamin K2 nadzoruje gibanje kalcija k ustreznim delom telesa, vstavljajoč ga v kosti in zobe, zagotavlja, da kalcij ne ostane v mehkih tkivih.Vit..
28.50 €
Brez DDV:26.03 €
Ohranimo naš um in živčni sistem v odlični formi.Vitamin B12 v manjši meri proizvajajo bakterije v črevesju, zato je potreben vnos s hrano, predvs..
21.90 €
Brez DDV:20.00 €
Nepremagljivi štirje – vzpostavite učinkovito obrambno črtoNajpomembnejša zaščita pred virusnimi obolenji je dober imunski sistem. Vitaminsko pust..
79.00 € 86.90 €
Brez DDV:72.15 €
Se ti na policah nabira embalaža izdelkov Roberteke iz MIRON stekla?Sedaj ponujamo možnost, da embalažo vrneš v katero izmed naših trgovin in si p..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Robertheke®
Skoraj vsi Robertheke izdelki so varovani s stekleno Miron embalažo. Nabavne cene te dragocene embalaže se gibljejo med 5-8€ za kos, a varovalni učine..
1.90 €
Brez DDV:1.56 €
Vitamin C z izvlečkom Acerole. Acerola je vrsta češnje, ki raste v Južni Ameriki.Poznana je kot sadež z največjo vsebnostjo vitamina C, saj so..
24.00 €
Brez DDV:21.92 €
Bio Acerola kompleks v obliki pastilKompleksne pastile Acerola C so okusna kombinacija dragocenih in eksotičnih rastlin (Acerola, Baobab, Mango in..
20.00 €
Brez DDV:18.26 €
Brand: SuperBrand
OPC Plus – Edinstvena esenca naraveOPC Plus izvleček grozdnih pešk, je življenjska moč narave, ki celostno deluje na telo, ga obnavlja in prepreču..
48.90 €
Brez DDV:44.66 €
OPC Plus – Edinstvena esenca naraveOPC Plus izvleček grozdnih pešk, je življenjska moč narave, ki celostno deluje na telo, ga obnavlja in prepreču..
65.90 €
Brez DDV:60.18 €
Brand: Canon
OTROŠKI OPCŠtevilne raziskave kažejo, da predstavlja OPC- izvleček grozdnih pešk, najmočnejšo zaščito za ožilje in najboljši antioksidant. OPC ni ..
28.90 €
Brez DDV:26.39 €
Zdrav in bister otrok, popolna formula za otroke v kapsulah PREHRANSKO DOPOLNILOIzdelek Zdrav in bister otrok je otrokovim potrebam prilagojena f..
22.50 € 24.90 €
Brez DDV:20.55 €
Izvleček hladnega ekstrakta oljčnih listov, 100 naravno! Oljčni listi krepijo telo, delujejo pri prehladu, gripi, ušesnih in urinarnih infekcijah, ok..
26.00 €
Brez DDV:23.74 €
Prikazujem 1 do 15 od 40 (3 strani)