Meni
Košarica

Robertheke® - Zdravilne učinkovine narave

Izdelki blagovne znamke Robertheke® so plod združenega znanja strokovnjakov, ter izkušenj trgovin Roberteka. Zavedamo se pomembnosti kvalitete prehranskih dopolnilih, zato vam želimo nuditi čim širšo izbiro veganskih izdelkov, ki so hkrati brez konzervansov, soje in glutena. 

Lastna blagovna znamka nam poleg nadzora nad izvorom surovin omogoča tudi, da vam izdelke najvišje kakovosti nudimo po najboljši ceni.

Izdelki Robertheke so narejeni po najvišjih standardnih, pri izbiri sestavin pa so upoštevani pomembni kriteriji:
1. Veganski ali vegetarijanski izvor sestavin 
2. Naravne ekološke sestavine z BIO certifikatom
3. Brez dodanih nepotrebnih sredstev (sladil, polnil, sredstev proti strjevanju)
4. Evropske surovine

Držati se teh standardov in hkrati ponuditi izdelke z enako visoko vsebnostjo učinkovin in po enaki ceni je velik izziv. A vaše zdravje jemljemo zelo resno in ti izdelki so namenjeni vam, ki cenite najvišjo kvaliteto.

Za vse izdelke Robertheke je možno dobiti analizni certifikat, ki dokazuje vsebnosti in sestavine posameznega izdelka.

 

Brand: Robertheke®
Imunski paket za otroke - pogumno naokrogTri najpomembnejše učinkovine v paketu za pripravo napitka za otroke. Kombinacija vitamina D3, Vitamina ..
64.90 €
Brez DDV:59.27 €
OPC Plus – Edinstvena esenca naraveOPC Plus izvleček grozdnih pešk, je življenjska moč narave, ki celostno deluje na telo, ga obnavlja in prepreču..
25.90 €
Brez DDV:23.65 €
Vitamin D3 Robertheke®Brez ustrezne količine vitamina D3, naše telo spi. Mnogo telesnih funkcij ne deluje optimalno, med drugim tudi razstrupljanj..
19.00 €
Brez DDV:17.35 €
Vitamin K2 nadzoruje gibanje kalcija k ustreznim delom telesa, vstavljajoč ga v kosti in zobe, zagotavlja, da kalcij ne ostane v mehkih tkivih.Vit..
28.50 €
Brez DDV:26.03 €
Ohranimo naš um in živčni sistem v odlični formi.Vitamin B12 v manjši meri proizvajajo bakterije v črevesju, zato je potreben vnos s hrano, predvs..
21.90 €
Brez DDV:20.00 €
Nepremagljivi štirje – vzpostavite učinkovito obrambno črtoNajpomembnejša zaščita pred virusnimi obolenji je dober imunski sistem. Vitaminsko pust..
80.90 € 88.90 €
Brez DDV:73.88 €
Za higiensko razkuževanje rok in površin. Deluje učinkovito na širok spekter mikroorganizmov. Sestavine: Etilni alkohol 750 g/kg Pomo..
14.00 €
Brez DDV:12.79 €
Se ti na policah nabira embalaža izdelkov Roberteke iz MIRON stekla?Sedaj ponujamo možnost, da embalažo vrneš v katero izmed naših trgovin in si p..
0.00 €
Brez DDV:0.00 €
Brand: Robertheke®
Skoraj vsi Robertheke izdelki so varovani s stekleno Miron embalažo. Nabavne cene te dragocene embalaže se gibljejo med 5-8€ za kos, a varovalni učine..
1.90 €
Brez DDV:1.56 €
Vitamin C z izvlečkom Acerole. Acerola je vrsta češnje, ki raste v Južni Ameriki.Poznana je kot sadež z največjo vsebnostjo vitamina C, saj so..
24.00 €
Brez DDV:21.92 €
Bio Acerola kompleks v obliki pastilKompleksne pastile Acerola C so okusna kombinacija dragocenih in eksotičnih rastlin (Acerola, Baobab, Mango in..
20.00 €
Brez DDV:18.26 €
Brand: SuperBrand
OPC Plus – Edinstvena esenca naraveOPC Plus izvleček grozdnih pešk, je življenjska moč narave, ki celostno deluje na telo, ga obnavlja in prepreču..
48.90 €
Brez DDV:44.66 €
OPC Plus – Edinstvena esenca naraveOPC Plus izvleček grozdnih pešk, je življenjska moč narave, ki celostno deluje na telo, ga obnavlja in prepreču..
65.90 €
Brez DDV:60.18 €
Prehransko dopolnilo iz hidroliziranega kolagena in hialuronske kisline. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med s..
36.00 €
Brez DDV:32.88 €
Brand: Canon
OTROŠKI OPCŠtevilne raziskave kažejo, da predstavlja OPC- izvleček grozdnih pešk, najmočnejšo zaščito za ožilje in najboljši antioksidant. OPC ni ..
28.90 €
Brez DDV:26.39 €
Prikazujem 1 do 15 od 55 (4 strani)