V slogi je moč.
 

Dragi naši,

dober imunski sistem je pomemben skozi vse življenje, vendar se tega ponavadi zavemo šele ob situacijah, kakršna se trenutno odvija po svetu. Žal imamo v svetu epidemijo slabega imunskega sistema in ta lajša pot epidemijam, kot je trenutna.

Ni prva in kot pravijo strokovnjaki, zagotovo ne zadnja epidemija. 

Čutimo globoko poslanstvo, da vam z našimi izdelki v tem času stojimo ob strani. A pomagamo vam lahko le ob pogoju, da vam zagotovimo varno dobavo. Smatramo, da osebni obiski v naših trgovinah trenutno niso primeren način dobave, zato z današnjim dnem naročila sprejemamo le preko telefona in spleta, ter z dobavo po pošti.

Vsak dan vam bomo še intenzivneje na voljo za svetovanje in naročila na telefonskih številkah:
031 643 542 - Ljubljana
070 929 910 - Maribor

Če točno veste, kaj potrebujete, priporočamo naročilo neposredno preko spletne trgovine. Če imate pri spletnem naročanju kakršnekoli težave, nas o tem prosim obvesitete.


Prav tako vas prosimo, da spoštujete navodila kurirske službe in sicer:
- naročila, v kolikor je mogoče, opravite s plačilom po predračunu, s plačilno kartico ali Paypal-om (tako se izognete stiku s kurirjem, ki vam lahko samo pozvoni in paket nastavi pred vrata.)
- V primeru naročila s plačilom po povzetju pa pripravite plačilno kartico, da je stik s kurirjem čim krajši in brez izmenjave gotovine. 

Lahko računate na nas, da bomo vaša naročila poslali v najkrajšem možnem času. 

V času omejenega poslovanja, bomo krili stroške dostave vseh vaših naročil. Torej tudi če naročite le 1 izdelek, bo dostava za vas brezplačna.

Spoštujmo starejše in vse druge z oslabljenim imunskim sistemom, ter izkoristimo naslednje dni izključno za lepe trenutke v ožjem družinskem krogu. 

Vsem vam, ki morate aktivno sodelovati pri zajezitvi širjenja okužbe pa izrekamo globoko spoštovanje in podporo - hvala vam!

 

Borut Krajnc in vaša Roberteka