Meni
Košarica
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri vrednosti nakupa nad 50 EUR
INFORMACIJE IN NAROČILA
HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12:00 ure bodo
dostavljena naslednji delovni dan
MOŽNOST VRAČILA
30 dnevna možnost vračila izdelkov

Knjiga Codex Humanus - Knjiga človeštva (1 in 2 knjiga)

Knjiga Codex Humanus - Knjiga človeštva (1 in 2 knjiga)
79.90 €
Brez DDV: 72.97 €
  • Stock: Na zalogi

Spoznajte prikrite študije in zakulisno znanje o najuspešnejših zdravilnih snoveh iz vseh kontinentov in kulturnih krogov tega sveta v dveh delih, na slabih 2000 straneh!

Izkoristite od narave predvideno moč in zavarujte sebe in svojo družino.

Spoznajte dejstva iz prve roke in izkoristite vso moč narave, da boste danes in v prihodnosti uspešno kljubovali vsem boleznim – povsem brez kemikalij in farmacevtske industrije!

Prva knjiga (v dveh delih!) necenzurirano razkriva vse najpomembnejše vidike tradicionalne alternativne medicine skupaj (tradicionalno kitajsko medicino TKM, ajurvedo, indijansko medicino itd.) z modernimi dosežki iz ortomolekularne medicine, biokemije in gerontologije.

Vsa pomembna zdravila iz vseh svetovnih kontinentov, kulturnih krogov in dob na 2000 straneh, sabotirane in prikrite študije o senzacionalnih dosežkih preventive in terapije pri vseh možnih obolenjih! Za vse tegobe in bolezni, od A - alergije, Alzheimerjeva bolezen, artritis, artroza, ciroza, debelost, demenca, depresija, diabetes,  migrena, rak, staranje, visok krvni pritisk do Z, se najde tu prevladujoča učinkovina – povsem brez stranskih učinkov. Pregledne tabele učinkovin in učinkovanja omogočajo najhitrejšo informiranost. Aktualen, edinstven priročnik o najpomembnejših zdravilnih snoveh in aktualnih študijskih izsledkih alternativne medicine.

»Zadnji vzrok upora zoper prenovo medicine je vedno ta, da tisoče ljudi živi od tega, kar je neozdravljivo.« Prof. dr. Friedrich F. Friedmann

V težkem času, v katerem imajo močne materialistične interesne skupine neposreden vpliv na naš zdravstveni sistem, so neodvisne informacije, ki koristijo ljudem/pacientom, izjemno redke. Najštevilnejši svetovalci na področju zdravja so si podobni kot jajce jajcu in stalno ponavljajo to, kar dovolijo morebitne skupine lobijev.


Umetno ustvarjeni status »reprezentativne študije« omogoča zaradi dragocenih patentov,  izključevanje tisoče in tisoče medicinskih spoznanj, ki bi jih morali jemati resno in prav zato niso vključena v učbenike medicincev začetnikov in so le redko v tradicionalnih knjigarnah.

Avtorji sledijo reku »Kdor zdravi, ima prav«, iz najglobljega prepričanja zagovarjajo nazor, da ima vsak polnoletni občan pravico do informacij o celotnem repertoarju najboljših možnosti preventive in terapije, da zaščiti oziroma ponovno vzpostavi svoje najvišje dobro – svoje zdravje – in uspešno zavira svoje biološko staranje.  


S knjigo »Codex Humanus«, Knjigo človeštva, je to dragoceno znanje prvič na voljo vsakomur necenzurirano, v zgoščeni knjižni obliki v dveh delih, na skoraj 2000 straneh. Vsa sporočila so dobro podprta s študijami in izjavami strokovnjakov in strokovno utemeljena. Med njimi je tudi na stotine sabotiranih in skritih študij in stališč neodvisnih zdravnikov in raziskovalcev.

Združevanje ohranjene tradicije z moderno, podroben opis najbolj učinkovitih tradicionalnih zdravil domorodnih ljudstev, kot so Indijanci, indijska ajurveda in tradicionalna kitajska medicina (TKM), in najbolj aktualni dosežki zahodnih usmeritev ortomolekularne medicine, biokemije in epigenetike so tisto, zaradi česar je ta knjiga v dveh delih tako edinstvena.

Za vse tegobe in bolezni se najde tu prevladujoča učinkovina, povsem brez stranskih učinkov.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje