Meni
Košarica
BREZPLAČNA DOSTAVA
pri vrednosti nakupa nad 50 EUR
INFORMACIJE IN NAROČILA
HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12:00 ure bodo
dostavljena naslednji delovni dan
MOŽNOST VRAČILA
30 dnevna možnost vračila izdelkov

KNJIGA: OPC-Temelj človeškega zdravja

KNJIGA: OPC-Temelj človeškega zdravja
KNJIGA: OPC-Temelj človeškega zdravja
19.00 €
Brez DDV: 17.35 €
  • Stock: Na zalogi

Avtor: Robert Franz
Število strani: 130 (format: 155x220mm)
Poglobljeno znanje naravnega zdravja.  

Robert Franz je potem, ko je svoji ženi zboleli za rakom z naravnimi snovmi pomagal do zdravja, svoje življenje posvetil raziskovanju temeljnih gradnikov človeškega zdravja. Sam že od otroštva živi v tesnem stiku z naravo in je zdravje vedno iskal le v naravi in v darovih, ki nam jih le-ta nudi. Skozi leta osebnega študija o zdravju, pogovorih s strokovnjaki širom sveta, predavanjih in srečevanjih z obolelimi ljudi, je svoje izkušnje strnil v knjigi OPC: Temelj človeškega zdravja.

Skozi knjigo spoznajte pot, kako mnoge farmacevtske preparate nadomestite z naravnimi sredstvi, ki delujejo brez nevarnih stranskih učinkov.

Avtor v knjigi razkriva neodvisne znanstvene raziskave o zdravju, za katere farmacija ne želi, da jih poznate. Prav tako brez dlake na jeziku razkriva temeljno motivacijo farmacevtske industrije, ki ni naše dolgoročno zdravje, ampak dobiček. Kot pravi avtor, farmacevtska industrija živi od naših bolezni, ne od zdravja.

"Vsebina knjige vas bo morda sprva presenetila, a je lahko, ko jo preučite, vaš najpomembnejši vodnik na poti do vašega zdravja."

 

Več o knjigi in brezplačno uvodno vsebino knjige najdete na tej povezavi http://opc-knjiga.robert-franz-posiljka-narave.si/

 

Izdajatelj in založnik: Roberteka d.o.o., Gradiška 207, 2211 Pesnica pri Mariboru

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje