Meni
Košarica

Prehranski dodatki

Robert Franz je svoje življenje posvetil raziskovanju narave, naravnih učinkovin, človeškega telesa in zdravja. Obuja pozabljeno bogastvo narave, zatrto s strani farmacevtske globalizacije, ki je besedo "zdravje" patentirale zase. Nenehno odkriva tudi nove moderne naravne učinkovine, saj je kreacija narave neskončna.


Človeka občasno prevzame prepričanje, da je pametnejši od narave. A doslej smo uspeli le bolj ali manj nerodno posnemati njeno veličastno umetnino. V nekem trenutku smo začeli naše biološko telo "popravljati" s telesu tujimi snovmi - umetnimi preparati. Kako so nas uspeli prepričati v nekaj tako nesmiselnega? Te snovi sicer lajšajo simptome nekaterih bolezni, ampak ali tudi zdravijo? Edino narava je zmeraj znova dokazala, da lahko izdela vse, kar potrebujemo za zdravje – trajno zdravje.


Samo življenje v uglašenosti
z naravo in v spoštovanju
vsakega bitja na zemlji zagotavlja
naravno zdravje in jasen duh.

Robert Franz

 

 

Brand: SuperBrand
Testenine z izvlečkom semen grozdja.Sestavine: zdrob durum pšenice, 5g / kg (= 0,5%) ekstrakt grozdnega semena OPC, jajca iz proste reje (2 jajci ..
2.90 €
Brez DDV:2.65 €
Brand: SuperBrand
Testenine z izvlečkom semen grozdja Sestavine: zdrob durum pšenice, 5g / kg (= 0,5%) ekstrakt grozdnega semena OPC, Izdelek lahko vsebuje sledove ..
3.00 €
Brez DDV:2.74 €
Čaj za zdravje sečilLedvice opravljajo zelo pomembno nalogo v našem telesu in sicer izločajo seč in filtrirajo kri. Iz telesa prav tako odstranjuj..
9.00 €
Brez DDV:8.22 €
Brand: Robert Franz
PREHRANSKO DOPOLNILOOpis:Kvercetin v prahu, prehransko dopolnilo s sekundarno rastlinsko snovjo kvercetin, pridobljeno iz cvetov japonske sof..
42.00 €
Brez DDV:38.36 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILODodatki:natrijev hidrogenkarbonat, kalcijev karbonat, kalijev citrat, magnezijev hidroksikarbonat, cinkov citrat ..
20.00 €
Brez DDV:18.26 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILOGlukozamin je naravna spojina (aminosladkor), ki se nahaja v skoraj vseh telesnih tkivih. Telo jo tvori kot surovino za obnavl..
36.00 €
Brez DDV:32.88 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILOIzboljšuje pogoje v črevesju, pri moteni črevesni flori in prebavnih motnjah.Sestavine: mlečnokislinske bakterijeV..
20.00 €
Brez DDV:18.26 €
PREHRANSKO DOPOLNILOL -Lizin je aminokislina, ki je bistveni gradnik gradnik kolagena. Kolagen je najpomembnejša sestavina krvnih žil, kože, kit, ..
26.90 €
Brez DDV:24.57 €
Brand: Robert Franz
PREHRANSKO DOPOLNILOKarnitin - moč za srce, zdrava jetra, krepi imunski sistem, vrelec mladosti za možgane in živce.L - karnitin v človeškem o..
26.00 €
Brez DDV:23.74 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILOL-Karnozin dodatek k prehrani uporabljajo predvsem športniki in tudi druge osebe, ki cenijo zdravje in dobro počutje. Karnozin..
32.00 €
Brez DDV:29.22 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILOAktivne kulture mlečnokislinskih bakterijAktivno črevoZ vitaminom C iz češnje aceroleAktivno črevo ..
14.00 €
Brez DDV:12.79 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILOOhranja zdravje ščitnice in hormonsko ravnovesjeJodavit sestavlja koncentracija biološko aktivnega joda v raztopini 30mg/l..
17.00 €
Brez DDV:15.53 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILOKvercetin, prehransko dopolnilo s sekundarno rastlinsko snovjo kvercetin, pridobljeno iz cvetov japonske sofore.V manj..
29.99 €
Brez DDV:27.39 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILOVelja za enega najmočnejših antioksidantov, ki naše telo varuje pred oksidativnim stresom in poveča učinkovitost ostalih antio..
23.00 €
Brez DDV:21.00 €
Brand: SuperBrand
V 60. letih 20. stoletja so pri proizvajalcu celuloze in papirja v ZDA iskali način, kako uporabiti lignin, ki je bil eden od glavnih odpadnih snovi i..
13.00 €
Brez DDV:11.87 €
Prikazujem 1 do 15 od 18 (2 strani)