Meni
Košarica

Zadnji članki

19 Oct BIO OLJA
0 22
Na policah trgovin z zdravo prehrano in policah trgovin s prehranskimi dopolnili v zadnjem času najdemo pestro izbiro različnih bio olj. Bio olja se uporabljajo tako v prehranski industriji, kot tudi ..
05 Oct Železo v tekočini
0 279
Železo je esencialen, nujen element za delovanje vseh živih organizmov.Je sestavina hemoglobina. Hemoglobin ima pri pri transportu kisika najpomembnejšo vlogo. Osnovna naloga hemoglobina je prenos ..
01 Sep Kako znižati visok pritisk?
0 268
Kaj sploh je krvni pritisk?Gre za silo, s katero kri pritiska na stene ožilja, ko teče po njih. Ustvarja ga naše srce.Kadar smo telesno zelo aktivni, ali kadar imamo velike stresne napore, je nor..
01 Sep Hladno stiskana hrana za pse – suha hrana!
0 519
Hladno stiskana pasja hrana je oznaka za pelete.Naj takoj na začetku, pojasnimo razliko med peletirani hrano (peleti) – hladno stiskana hrana za pse in briketirano hrano (briketi).Prva bistvena r..
27 Aug Najboljši vitamin D
0 343
Vitamin D ni vitamin, v resnici gre za prohormon (prohormoni so fiziološko neaktivni ali blago aktivni predhodniki hormonov). Telesni metabolizem lahko po potrebi v enem ali več korakih pretvori proho..
23 Aug MAP – ESENCIALNE AMINOKISLINE
0 91
Aminokisline sestavljajo beljakovine, ki predstavljajo več kot 20% našega telesa. Pomembno vlogo imajo pri prebavi, izgradnji hrustanca, krvnih celic, kosti, hormonov, številnih nevrotransmiterjev, ki..
04 Apr Sedaj je uradno: Vitamin D3 proti C@vid - VIDEO 24ur
borut 0 12998
(VIDEO – na koncu prispevka)Strokovnjaki globalno gledano dolga leta niso polagali posebne pozornosti na hormon imenovan Kalcidiol. Različne raziskave pa so počasi sestavljale sliko, ki je pokazal..
01 Mar AKCIJA zbiranja MIRON embalaže
borut 0 1664
Se ti na policah nabira embalaža izdelkov Roberteke iz MIRON stekla?Mnogi izpraznjeno MIRON embalažo že uporabljate za shranjevanje drugih živil, kar je odlična ideja! Čestitam!Sedaj ponujamo možn..
01 Mar Poslovanje v času zajezitve Koronavirusa
borut 0 525
V slogi je moč.  Dragi naši,dober imunski sistem je pomemben skozi vse življenje, vendar se tega ponavadi zavemo šele ob situacijah, kakršna se trenutno odvija po svetu. Žal imamo v svetu epidem..
26 Feb Miron steklo - kaj je in kako deluje?
borut 0 1259
MIRON vijolično stekloSkrivnost vijoličnega stekla temelji na valovni dolžini vijolične barve (720 – 770 Bio herz), ta aktivira in povečuje energijo molekularnim strukturam. Zdravilne učinkovine ..
21 Jan Roberteka v Mariboru na novi lokaciji!
borut 0 1076
Dragi naši, zaradi prostorske stiske Roberteke v Mariboru smo že nekaj časa iskali nov prostor, s katerim bi vam lahko bolje služili. Mnogi ste potožili, da vam je lokacija nekoliko odmaknjena in ..
18 Jul Poletje – idelani čas za razkisanje telesa
Roberteka 0 678
Poletje – idelani čas za razkisanje telesaKako vemo, da smo zakisani?Zagotovo ste že kdaj doživeli, da ste bili, kljub nenatrpanemu urniku, ustaljenemu nočnemu spancu utrujeni, izčrpani? Dan ..
Prikazujem 1 do 12 od 17 (2 strani)