Meni
Košarica

Zadnji članki

04 Apr Pomemben del imunske sestavljanke
borut 0 1994
Strokovnjaki globalno gledano dolga leta niso polagali posebne pozornosti na hormon imenovan Kalcidiol. Različne raziskave pa so počasi sestavljale sliko, ki je pokazala, da je ta hormon ključen za ..
01 Mar AKCIJA zbiranja MIRON embalaže
borut 0 555
Se ti na policah nabira embalaža izdelkov Roberteke iz MIRON stekla?Mnogi izpraznjeno MIRON embalažo že uporabljate za shranjevanje drugih živil, kar je odlična ideja! Čestitam!Sedaj ponujamo možn..
01 Mar Poslovanje v času zajezitve Koronavirusa
borut 0 224
V slogi je moč.  Dragi naši,dober imunski sistem je pomemben skozi vse življenje, vendar se tega ponavadi zavemo šele ob situacijah, kakršna se trenutno odvija po svetu. Žal imamo v svetu epidem..
26 Feb Miron steklo - kaj je in kako deluje?
borut 0 645
MIRON vijolično stekloSkrivnost vijoličnega stekla temelji na valovni dolžini vijolične barve (720 – 770 Bio herz), ta aktivira in povečuje energijo molekularnim strukturam. Zdravilne učinkovine ..
21 Jan Roberteka v Mariboru na novi lokaciji!
borut 0 812
Dragi naši, zaradi prostorske stiske Roberteke v Mariboru smo že nekaj časa iskali nov prostor, s katerim bi vam lahko bolje služili. Mnogi ste potožili, da vam je lokacija nekoliko odmaknjena in ..
18 Jul Poletje – idelani čas za razkisanje telesa
maja 0 450
Poletje – idelani čas za razkisanje telesaKako vemo, da smo zakisani?Zagotovo ste že kdaj doživeli, da ste bili, kljub nenatrpanemu urniku, ustaljenemu nočnemu spancu utrujeni, izčrpani? Dan ..
02 Jul Naravna emulzija za sončenje, SLOVENSKI PROIZVOD
maja 0 736
Počitnice so se pričele, končno so tukaj dolgi in sončni dnevi.  Sama sem svoj dopust že pokoristila. Kar mi ni všeč, ampak sedaj so še drugi na vrsti.Letos sem po parih letih pred morjem brskala ka..
02 Apr VITAMIN D3 - življenjski signal v našem telesu!
0 906
S soncem telo producira vitamin D3, edinstven hormon, ki je pomemben za delovanje človeškega telesa. Vitamin D3 je odgovoren za nastanek kalcija v našem telesu, ki je nujno potreben za ohranjanje zdra..
23 Mar OPC – Temelj človeškega zdravja
maja 0 826
OPC – OLIGOMERNI PROANTOCIANIDIOPC je koncentrat pridobljen iz semen modrega in rdečega grozdja. Pridobitev OPC – ja:Ta izvleček je narejen iz mletega modrega in rdečega grozdja. Mleto grozdje..
23 Mar MSM mineral zdravja in lepote
0 742
Po kalciju in fosforju je žveplo tretji najbolj pogosti mineral v telesu. Skoraj polovico vsega žvepla v telesu vsebujejo koža, kosti in mišice. MSM je okrajšava za organsko obliko žvepla. To je o..
23 Mar Goba Kordiceps
0 1114
Goba Kordiceps - Biologi so fascinirani, poglejte zakaj…Zajedalec ali goba?Kordiceps (Cordyceps) je goba sladkega okusa, ki raste v goratih predelih Tibeta in je zaradi svoje uporabne vrednosti še..
14 Nov Intervju Pet temeljev zdravja - Robert Franz - Revija Zarja
nanetu 0 798
PET TEMELJEV ZDRAVJARobert Franz, neustrašni bojevnik za naravno zdravljenjeS svojo podobo vsekakor pritegne pozornost in redko koga pusti ravnodušnega. Bosonog, s kodri razmršenih vijoličastih ..
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)