Meni
Košarica

Zadnji članki

11 Mar Ali nam JOD v primeru jedrske
0 548
V Roberteki v zadnjem tednu opažamo povečano zanimanje za nakup Joda, alg (Spiruela), zeolita, selena, silicija in magnezija.Predvidevamo, da na povečano zanimanje za te izdelke vpliva vojna, ki se..
08 Mar VITAMIN C ZA OBRAZ
0 74
Informacije o pozitivnih učinkih vitamina C na imunski sistem že poznate.Morda pa niste seznanjeni z informacijo, da je C vitamin eden izmed gradnikov kolagena in tako neposredno, pozitivno vpliva ..
24 Feb VITAMINI ZA NOSEČNICE
0 65
VITAMINI ZA NOSEČNICENosečnost je posebno obdobje vsake ženske, zato moramo v tem posebnem obdobju poskrbeti, da bo prehrana raznolika, sezonska, lokalna, hranilno in kalorično ustrezna.Zdrav nač..
15 Feb B KOMPLEX
0 89
B komplex. Gre za skupek B vitaminov, ki so izjemno pomembni za številne funkcije, med drugim naš živčni sistem, za ustvarjanje in sproščanje energije pri metabolizmu ogljikovih hidratov, maščob in be..
31 Jan VITAMINI IN MINERALI
0 91
Vitamini in minerali so snovi, ki so potrebne za življenje. Ker človeško telo ne zmore zgraditi vitaminov in mineralov, je od vsakega posameznika odvisno ali bo dnevno zaužil dovolj vitaminov in miner..
17 Dec Vitamin C za otroke
0 116
VITAMIN C ZA OTROKEV kolikor imamo majhne otroke, nam je dobro znano, da so turobni jesenski in zimski dnevi opremljeni s sezonskimi obolenji. Sama sem zagovornica preventive, in sem ena »tečna« mam..
06 Dec PREHRANSKA DOPOLNILA ZA LASE
0 235
PREHRANSKA DOPOLNILA ZA LASERedno negovani in vzdrževani lasje so tudi zdravi in lepi lasje. Lasje so zelo pomemben del našega zunanjega izgleda, zato je pomembno, da jim posvetimo posebno pozornost..
22 Nov NAJBOLJŠA PREHRANSKA DOPOLNILA
0 185
NAJBOLJŠA PREHRANSKA DOPOLNILAV poplavi prehranskih dopolnil, ki jih najdete na trgu, ste se zagotovo že vprašali, kako vedeti oziroma kako izbrati najboljša prehranska dopolnila.NAJBOLJŠA PREHRAN..
29 Oct Želodova kava
0 426
Želodova kava je odličen nadomestek kave, ki je zelo zdravilen.Jesen je potrkala na naša vrata in nas obdarila z obilo plodov in sadja. Naše Pohorje je polno mogočnih hrastov, ki v enem letu lahko ..
19 Oct BIO OLJA
0 157
Na policah trgovin z zdravo prehrano in policah trgovin s prehranskimi dopolnili v zadnjem času najdemo pestro izbiro različnih bio olj. Bio olja se uporabljajo tako v prehranski industriji, kot tudi ..
05 Oct Železo v tekočini
0 373
Železo je esencialen, nujen element za delovanje vseh živih organizmov.Je sestavina hemoglobina. Hemoglobin ima pri pri transportu kisika najpomembnejšo vlogo. Osnovna naloga hemoglobina je prenos ..
01 Sep Kako znižati visok pritisk?
0 1561
Kaj sploh je krvni pritisk?Gre za silo, s katero kri pritiska na stene ožilja, ko teče po njih. Ustvarja ga naše srce.Kadar smo telesno zelo aktivni, ali kadar imamo velike stresne napore, je nor..
Prikazujem 1 do 12 od 26 (3 strani)